A Harangvirág cukrászda számos újpesti lakos törzshelye, de aki járt valaha Újpesten - központi elhelyezkedése miatt - biztosan benézett már a kirakaton. Régi Harangvirág vendégek sokszor örömmel konstatálják, hogy a cukrászda még mindig megvan és "működik". Szerénytelenség nélkül kijelenthetjük, hogy nem csupán "megvagyunk" de cukrászdánk továbbra is nagyon népszerű, vezetőségünk szakmai tapasztalata összeadva pedig lassan 40 éves jubileumát ünnepli. 

A Harangvirág Cukrászdában szeretnénk elsősorban a klasszikus magyar ízlésnek megfelelő, kiváló minőségű süteményekkel és édességekkel megörvendeztetni vendégeinket. Emellett cukrászdánk minden évben elkészíti a Magyarország születésnapjára megálmodott országtortákat, így vendégeink a tradícionális mellett a legmodernebb desszertekbe is belekóstolhatnak nálunk. Cukrászaink egytől egyig kiváló szakemberek, így előfordul, hogy aranykoszorús mestercukrászunk vezetésével megálmodnak egy újdonságot - akár küllemről, akár ízről legyen szó.

Így hát, kedves vendégünk - nincs más választása, mint hétről-hétre betérni a Harangvirágba, hogy megbizonyosodjon: került-e valami szokatlan a pultba?

Rendkívül gazdag a süti választékunk, a klasszikusok (krémesek, Dobos, Eszterházy) mellett évekre visszamenőleg országtorták és néhány újdonság, különlegesség is helyet kapott. Bizonyos süteményeink kizárólag saját recept alapján készülnek, és máshol nem is kaphatóak. Ezek például a Balatonszepezdi rakott rétes, és az epres-túrós vaníliás sütink. Egész tortákat is lehet rendelni illetve a készek közül rendelés nélkül is elvinni, ezek díszítésére is nagy gondot fektetnek cukrászaink. Rendelés esetén tortaválasztékunk igen széles, kinézet és díszítés tekintetében cukrászaink pedig nem ismernek lehetetlent. Az igazán feledhetetlen ünneplés érdekében a tortákhoz mindenféle kelléket biztosítunk - legyen szó gyertyáról, tűzijátékról, marcipán figuráról és természetesen a torta szállítására alkalmas megfelelő méretű dobozról. 

Sós aprósüteményt minden reggel frissen sütünk, a szerencsés első betérők még meleg pogácsákból falatozhatnak. Krémesebb élvezetekre vágyó vendégeink választhatnak különféle kelyheink közül - akár egy csokoládés, vagy epres kehelyre, akár egy jó kis gesztenyepürére fáj a foguk.

Az évszaknak vagy ünnepeknek megfelelően sokszor készülünk valamilyen külön desszerttel. Ez lehet egy malacka formájú indiáner szilveszterkor, csizmácska formájú ischler karácsonykor, de kreativitásunknak csak aranykoszorús mestercukrászunk fantáziája szab határt. 

Munkatársaink közül sokan legalább 10 éve dolgoznak cukrászdánkban, aranykoszorús mestercukrászunk pedig már 25 éve van velünk, így vendégeink az összeszokott csapatunk eredményes munkáját élvezhetik.